Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώνεται το deal Αστέρα-Χατάισπορ για τον Σονί

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, το deal μεταξύ Αστέρα και Χατάισπορ για τον Κέβιν Σονί αναμένεται να έχει αίσιο τέλος με τον παίκτη να είναι ήδη στην Τουρκία, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, λίγες ώρες πριν παρέλθει το χρονικό περιθώριο στη γείτονα χώρα.

Η μεταγραφή του Κέβιν Σονί από τον Αστέρα Τρίπολης στη Χατάισπορ πέρασε από χίλια κύματα. Στις 25 Αυγούστου είχε αναφερθεί ότι η Χατάισπορ είναι κοντά στην αγορά του Κέβιν Σονί από τον Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, δύο μέρες αργότερα ο Καμερουνέζος διεθνής επιθετικός βρέθηκε στην Τουρκία για την ολοκλήρωση του deal. Ωστόσο, τότε, η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε καθώς οι διοικούντες την ομάδα… πρόσφεραν λιγότερα απ’ ότι αρχική είχε συμφωνηθεί. Οι άνθρωποι του Αστέρα, έκαναν σαφές ότι δεν θα πουλήσουν τον παίκτη με οποιαδήποτε τιμή πέρα απ’ αυτήν που είχαν εκείνοι ορίσει. Τις επόμενες μέρες περίμεναν και δεν έκαναν πίσω ακόμα κι όταν οι Τούρκοι κινήθηκαν για τον Ζε Λουίς.

Ετσι, η Χατάισπορ επανήλθε και την Πέμπτη (08/09) ο Σονί βρέθηκε για δεύτερη φορά στα γραφεία του συλλόγου για να πέσουν οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες. Εκτός κι αν πάλι την τελευταία στιγμή αλλάξει στάση η τουρκική πλευρά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button