Ποδόσφαιρο

Ολοκλήρωση προετοιμασίας και ανακοίνωση αποστολής για τον Άρη

Με την απογευματινή προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Πλην της δεδομένης απουσίας του τραυματία Μπράουν Ιντέγε, ο προπονητής του ΑΡΗ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Οι Φραν Βέλεθ και Μιχάλι Κόρχουτ εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν, δίνοντας επιπλέον λύσεις στην τεχνική ηγεσία.

Οι ποδοσφαιριστές μας περιμένουν το αυριανό παιχνίδι με αδημονία και αισιοδοξία, αφού η δίψα τους να φτάσουν μέχρι το τέλος στο θεσμό του Κυπέλλου είναι μεγάλη. Αφουγκραζόμενοι και την επιθυμία του κόσμου της ομάδας μας είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «4», ποντάροντας και στη δύναμη της έδρας.

Άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι σ’ ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Έτσι θα γίνει και αύριο. Ομάδα και κόσμος, μαζί, θα βάλουμε τις βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο κ. Ένινγκ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Τσιλιγγίρης, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Lucas Sasha, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button