Ποδόσφαιρο

Ολική… μεταμόρφωση και ολική ανατροπή με «πάρτι» στο δεύτερο ημίχρονο!

Κατάφερε να κάνει την ανατροπή ο Άρης και να περάσει με 2-4 από τη Λαμία.

Ο Άρης πραγματοποίησε νωθρό ξεκίνημα στη Λαμία, μένοντας πίσω στο σκορ με 2-0 από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 33΄ ο Τζανετόπουλος επωφελήθηκε από την αδράνεια της άμυνας του Άρη μετά από κόρνερ και έτσι σε δεύτερο χρόνο άνοιξε το σκορ με σουτ εξ’ επαφής με το αριστερό πόδι.

11 λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Μάλτσι να σκοράρει, καθώς ο Τσιλούλης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη και γύρισε την μπάλα στον συμπαίκτη του, ο οποίος σε κενή εστία έκανε εύκολα το 2-0.

Και μετά… μεταμόρφωση! Ο Άρης μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε από… τα αποδυτήρια. Ο Λορέν Μορόν αποφάσισε να δείξει για ακόμα μια φορά την τεράστια κλάση του, καθώς με ένα απιθανό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας, μειώνοντας σε 2-1 για τον Άρη, μόλις στο 47ο λεπτό.

Ο Λορέν Μορόν κατάφερε να ξανβρεί δίχτυα ισοφαρίζοντας στο 76΄ για τον Άρη, με προβολή από κοντά. Ο Φατόρε πραγματοποίησε μια σέντρα από δεξιά, με τον Ισπανό να ακουμπάει την μπάλα όσο πρέπει έτσι ώστε να τη στείλει στα δίχτυα.

Μόλις δύο λεπτά πήρε στον Άρη για να πάρει προβάδισμα. Ο Βαλεντίνο Φατόρε βρήκε την κεφαλιά όπως πρέπει και γράφει το 2-3 για τον Άρη, που ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή στη Λαμία.

Ο Μάρτιν Μοντόγια έκανε το σουτ, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και έτσι ήρθε στο κεφάλι του Φατόρε, ο οποίος «κρέμασε» τον νεαρό τερματοφύλακα της Λαμίας για το 2-3 των «κιτρινόμαυρων».

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε από τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι και μετά από ωραίο σλάλομ κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 2-4, με τελείωμα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Χατζηεμμανουήλ.

Η Λαμία πηγαίνει στην OPAP Arena στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ ο Άρης περιμένει τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button