Μπάσκετ

Οι 1+5 κινήσεις του Άρη Midea

Πριν βγει ο Ιούνιος, ο Άρης Midea έχει ολοκληρώσει ήδη πέντε μεταγραφές (Χατζηδάκης, Ντε Τζούλιους, Γκιουζέλης, Μαντζούκας, Λαζέφσκι), αλλά και μία πολύ σημαντική ανανέωση.

Με αυτόν τον τρόπο προχωράει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο, σε ό,τι έχει να κάνει με τη στελέχωση του ρόστερ.

Οι κιτρινόμαυροι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Βασίλη Τολιόπουλο, σε μια πολύ σημαντική κίνηση, η οποία “ξεκλείδωσε” και τις επόμενες, δίνοντας μια μεγαλύτερη ελευθερία δράσης στον Γιάννη Καστρίτη, αλλά και στους ιθύνοντες της ΚΑΕ.

Ο 42χρονος προπονητής, πάντως, απέδειξε για ένα ακόμη καλοκαίρι πως ήταν απόλυτα έτοιμος για να υλοποιήσει το πλάνο της νέας σεζόν, κάτι που γνώριζαν και οι διοικούντες της ΚΑΕ.

Η συμφωνία, άλλωστε με τον Μανώλη Χατζηδάκη είχε επιτευχθεί από τον χειμώνα, ενώ οι επαφές με τον Βασίλη Τολιόπουλο για την παραμονή του στο “Nick Galis Hall”, είχαν αρχίσει από τον Φεβρουάριο.

Η ταχύτητα, με την οποία κλείνουν οι συμφωνίες δείχνουν πόσο καλή προεργασία και προετοιμασία είχε γίνει σε όλα τα επίπεδα. Και ο στόχος είναι να συμπληρωθούν όλα τα κομμάτια του παζλ μέσα στον Ιούλιο, ώστε όλοι οι παίκτες να είναι παρόντες από την πρώτη ή τις πρώτες μέρες προετοιμασίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button