Ποδόσφαιρο

Οι “11” επικρατέστεροι του Μπούργος για το ντέρμπι!

Μία ή καμία αλλαγή θα έχει το βασικό σχήμα του Άρη για το σημερινό πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Χερμάν Μπούργος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην Τούμπα, έχει πάλι τις σημαντικές απουσίες των Λούκας Σάσα και Κρίστιαν Γκάνεα, οπότε τα “κουκιά” είναι μετρημένα. Μία μόνο αμφιβολία έχει στο μυαλό του ο Αργεντινός τεχνικός, όσον αφορά τα άκρα της άμυνας, με τον Εμάνουελ Σάκιτς να είναι υποψήφιος για μία θέση στη βασική ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του τους Φαμπιάνο Λέινσμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, με τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Σαλέμ Εμπακατά και Εμάνουελ Σάκιτς να ερίζουν για τις δύο θέσεις στα άκρα της άμυνας. Ο 32χρόνος Σουηδός φαίνεται να είναι το φαβορί για τη μία θέση, με τους άλλους δύο να παλεύουν για την άλλη.

Στα χαφ το δίδυμο των Χαβιέ Ματίγια και Σεΐχ Ντουκουρέ είναι αναντικατάστατο, καθώς υπάρχουν και οι απουσίες των Σάσα και Εντιαγέ, με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να παραμένει μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τους Ντάνιελ Μαντσίνι και Χουάν Ιτούρμπε να αγωνίζονται στα “φτερά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button