Ποδόσφαιρο

Οι υποψήφιοι αντι-Μπερτόγλιο!

Μπορεί το προσεχές Σαββατοκύριακο να μην υπάρχει Πρωτάθλημα, λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά ο Άκης Μάντζιος ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αργεντινού.

Η αποβολή του Φακούντο Μπερτόγλιο στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Βόλο, έχει βάλει ήδη σε σκέψεις τον τεχνικό του Άρη, καθώς οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν ξεκάθαρο αντικαταστάτη του 31χρονου επιτελικού μέσου. Υπάρχουν επιλογές φυσικά, αλλά καμία δεν συγκεντρώνει στο απόλυτο τα χαρακτηριστικά του Μπερτόγλιο.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχουν οι Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα και Χουάν Ιτούρμπε, που υπό προϋποθέσεις να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση. Ίσως ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή να μοιάζει ο Αργεντίνος, καθώς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να παίξεις στο “10”.

Υπάρχει πάντα και η επιλογή του Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος έχει παίξει αρκετές φορές στις ομάδες που ήταν στο παρελθόν σ’ αυτή τη θέση. Στον Άρη αγωνίστηκε εκεί ένα ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό και από την αρχή στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Απόλλωνα, λόγω της απουσίας του Μπερτόγλιο, με διφορούμενα αποτελέσματα.

Σίγουρα η απουσία του 31χρονου Αργεντινού είναι ένας “πονοκέφαλος” για τον Άκη Μάντζιο, που έχει πάντως να διαλέξει από αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, την καταλληλότερη επιλογή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button