Ποδόσφαιρο

Οι τελικές δοκιμές του Πάρντιου

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για το clasico της Τετάρτης (04/01, 20.00) στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Άλαν Πάρντιου και τους παίκτες του να μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η σημερινή (03/01) προπόνηση, που θα γίνει το μεσημέρι στο “Κλέανθης Βικελίδης” ενδεχομένως να ρίξει φως στο κομμάτι της ενδεκάδας που έχει στο μυαλό του ο Άγγλος τεχνικός για το ντέρμπι, αν και φαίνεται πως υπάρχουν σταθερές και ουσιαστικά δύο είναι τα ερωτηματικά.

Αυτά είναι, αν θα παίξει βασικός ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής και τι θα γίνει με τον Λουίς Πάλμα, που αντιμετωπίζει “θέμα” τραυματισμού. Στην άμυνα, δύσκολα θα αλλάξουν πράγματα, στα χαφ, ο Ετέμπο είναι ο “σίγουρος”, ενώ η παρουσία ή όχι του 22χρονου από την Ονδούρα, μάλλον θα κρίνει και το… πού θα παίξει ο Ματέο Γκαρσία. Αν δηλαδή θα διατηρηθεί στον άξονα ή αν θα πάει στα πλάγια.

Λογικά περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση των κιτρινόμαυρων, που για αυτόν τον λόγο θα γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, προκειμένου ο Πάρντιου να τεστάρει την ομάδα σε συνθήκες πραγματικού αγώνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button