Ποδόσφαιρο

Οι “σταθερές” και τα… κλειστά χαρτιά

Ο Άκης Μάντζιος ίσως ήταν η πρώτη φορά, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, που δεν είχε να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας, επιλέγοντας τους καλύτερους.

Η αλήθεια είναι ότι στη μία προπόνηση που ουσιαστικά έκανε η ομάδα για το ματς του Κυπέλλου, ο προπονητής των κιτρινόμαυρων δεν άνοιξε τα χαρτιά του, δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα.

Κάτω από τα δοκάρια δεδομένα θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του δύο εκ των Γιακούμπ Μπράμπετς, Φαμπιάνο Λέισμαν και Λίντσεϊ Ρόουζ, με τους πρώτους να έχουν το προβάδισμα. Δεξιά θα επιστρέψει ο Μόουζες Οντουμπάζιο, ενώ αριστερά ερίζουν για τη θέση οι Φράνκο Φεράρι και Μάρτιν Μοντόγια, με τον Αργεντινό να έχει τον πρώτο λόγο.

Στα χαφ οι σίγουροι είναι οι Βλάντιμιρ Νταρίντα και Μάνου Γκαρθία, με τους Φραν Βέλεθ και Ζαν Ζουλ Εμβοντό να “παίζουν” για το “6”¨, με τον 33χρονο Ισπανό να είναι το φαβορί για το βασικό σχήμα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Λορέν Μορόν, έχοντας δεξιά του τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ και αριστερά έναν εκ των Κίκε Σαβέριο ή Άλβαρο Σαμόρα, με τον εξτρέμ από το Εκουαδόρ να έχει το προβάδισμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button