Ποδόσφαιρο

Οι σταθερές και τα ερωτηματικά στα χαφ

Πολλές σταθερές και κάποια ερωτηματικά είναι αυτά που συγκροτούν το πλάνο του Άκη Μάντζιου για την αποψινή αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Άκης Μάντζιος δεν πρόλαβε να δουλέψει πολλά πράγματα τις προηγούμενες μέρες, αλλά το πιο πιθανό είναι να στηριχτεί στον κορμό των τελευταίων αγώνων, με κάποιες παρεμβάσεις. Άλλες αναγκαστικές και άλλες όχι.

Στην πρώτη κατηγορία είναι η θέση του αριστερού εξτρέμ, με τον Σαβέριο να μένει στη Θεσσαλονίκη λόγω τιμωρίας και τον Σαμόρα να ερίζει για να πλαισιώσει τον Σουλεϊμάνοφ στα άκρα της επίθεσης και με τον Μορόν φυσικά στην κορυφή.

Η δεύτερη πιθανή αλλαγή είναι πάλι στην αριστερή πλευρά και συγκεκριμένα στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου ο Μοντόγια αναμένεται να πάρει τη θέση του Φεράρι, πλαισιώνοντας τους Μπράμπετς, Ρόουζ και Οντουμπάζιο στην τετράδα μπροστά από τον Κουέστα.

Το ερωτηματικό είναι στα χαφ, όπου ο πιο σίγουρος φαντάζει να είναι ο Νταρίντα. Από τη μία ο Μάντζιος καλείται να αποφασίσει εάν ο Βέλεθ… σηκώνει δεύτερο ματς σε τρεις μέρες, ενώ υπάρχει και ερωτηματικό όσον αφορά τον Γκαρθία, που βέβαια έχει περισσότερες πιθανότητες από τον συμπατριώτη του για να ξεκινήσει.

Ζουλ, Τζούρασεκ και Βερστράτε διεκδικούν κατά σειρά μία θέση στο κέντρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button