Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις Μάντζιου για την ενδεκάδα

Ο Άκης Μάντζιος ετοιμάζει την ομάδα του για το πρώτο τρίποντο της σεζόν και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έκανε διάφορες δοκιμές, εστιάζοντας κυρίως στη μεσαία γραμμή και την επίθεση.

Ο τεχνικός του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζαν Ζουλ Εμβοντό και Σάπι Σουλεϊμάνοφ που θα εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής τους, με τον Ρώσο μεσοεπιθετικό να έχει άλλες τρεις στη συνέχεια.

Στην άμυνα, η πεντάδα των Χουλιάν Κουέστα, Ούγκο Μάγιο, Γιακούμπ Μπράμπετς, Φραν Βέλεθ και Μάρτιν Φρίντεκ, δύσκολα θα αλλάξει, με τον Φαμπιάνο Λέισμαν να “παίζει” για το κέντρο της άμυνας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα χαφ, το ερωτηματικό έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Μόντσου Ροτρίγκεθ και Μάνου Γκαρθία. Ο Μάρτιν Μοντόγια έπαιξε εξάρι στο Περιστέρι, αλλά πλέον είναι διαθέσιμος και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, ενώ τις περισσότερες πιθανότητές φαίνεται να έχει ο Χοσέ Σιφουέντες.

Όσο για την επίθεση, πιθανότατα θα διατηρηθεί στην κορυφή της ο Λορέν Μορόν, ενώ για τα άκρα, ο ετοιμοπόλεμος Πιόνε Σίστο και ο αρκετά ανεβασμένος Κλέιτον Ντιαντί, έχουν τις πιθανότητές τους μαζί με τους Γιάννη Φετφαττζίδη και Κίκε Σαβέριο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button