Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις για τον αντικαταστάτη του Φαμπιάνο

Η απουσία του Φαμπιάνο Λέισμαν από τον αγώνα της Τετάρτης (21/12, 15:00) με τον Λεβαδειακό για τη 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, αποτελεί το κύριο αγωνιστικό πρόβλημα για τον Άλαν Πάρντιου.

Όταν ο Άρης δήλωσε τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (λόγω συμπλήρωσης καρτών) στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Νικολά Ενκουλού ετοιμαζόταν για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φυσικά ήταν υγιής. Ακολούθησε ο σοβαρός τραυματισμός του Καμερουνέζου κεντρικού αμυντικού, ένα βαρύ διάστρεμμα το οποίο αναμένεται να τον κρατήσει εκτός (τουλάχιστον) μέχρι τις αρχές του χρόνου.

Ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Άλαν Πάρντιου θα πρέπει να αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του Φαμπιάνο. Αν δηλαδή θα είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν, που είχε χρησιμοποιηθεί σ’ αυτόν τον ρόλο στην εκτός έδρας ήττα από τον Βόλο, χωρίς να τα πάει ιδιαίτερα καλά ή αν θα ενεργοποιήσει τον νεαρό Κωνσταντίνο Τανούλη.

Να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που έχει αγωνιστεί και στους 18 αγώνες του Άρη τη φετινή σεζόν, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button