Ποδόσφαιρο

Οι σημαντικές ημερομηνίες του καλοκαιριού

Στον Άρη αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αφού πλέον απομένουν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες για την πρώτη συνάντηση της ομάδας και την αρχή των προπονήσεων.

Οι κιτρινόμαυροι, ως ισχυροί, θα αρχίσουν τη φετινή ευρωπαϊκή προσπάθειά τους από τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League και το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών ορίστηκε για τις 12 Ιουνίου, όταν και θα «μαζευτεί» ξανά η ομάδα, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Όπως έχουμε αναφέρει, το πρώτο κομμάτι θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, προς τα τέλη του μήνα (21/06 πιθανότατα), η αποστολή θα πάει στο Ισραήλ, ως προσκεκλημένη της Μακάμπι Χάιφα για λίγες ημέρες, θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στις αρχές Ιουλίου θα φύγει για Βουλγαρία.

Αν δεν αλλάξει κάτι στις ημερομηνίες, που θα ανακοινωθούν επίσημα προσεχώς, την ημέρα που ο Άρης θα ταξιδεύει για το Ισραήλ, θα μάθει και τον αντίπαλό του (μάλλον θα είναι ζευγάρι από τον α’ προκριματικό), με την κλήρωση να γίνεται επίσης στις 21/06. Το ευρωπαϊκό ταξίδι θα αρχίσει στις 27 Ιουλίου και το δεύτερο ματς θα γίνει στις 3 Αυγούστου.

Λίγες μέρες πριν παίξει το πρώτο παιχνίδι του στο Conference League, ο Άρης θα μάθει αντίπαλο ή αντιπάλους και για τον γ’ προκριματικό της διοργάνωσης, καθώς η κλήρωση θα γίνει στις 24 Ιουλίου. Εκείνα τα ματς, αν με το καλό προκριθεί η ομάδα, θα γίνουν στις 10 και στις 17 Αυγούστου.

Όσο για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, θα αρχίσει το τριήμερο 18-19-20 Αυγούστου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button