Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες σκέψεις του Τερζή

Από χθες ο Άρης άρχισε να μπαίνει στους ρυθμούς του κυριακάτικου (26/02, 19.30) αγώνα με τον Ατρόμητο, επιστρέφοντας στις προπονήσεις.

Το χθεσινό πρόγραμμα θα έχει αποθεραπεία για τους περισσότερους, οπότε ουσιαστικά από σήμερα θα ανέβουν οι εντάσεις για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής και παράλληλα ο Τόλης Τερζής θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του.

Με βάση την πετυχημένη “συνταγή” του Ηρακλείου και με δεδομένο ότι η προσέγγιση και η διάταξη ταιριάζουν σε ένα εντός έδρας ματς, όπως αυτό με τον Ατρόμητο, δύσκολα θα αλλάξουν πολλά στο αρχικό σχήμα.

Ένα πιθανό ερωτηματικό ίσως προκύψει με τον Λουίς Πάλμα, όχι μόνο λόγω του πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε, αλλά και της κακής εικόνας του στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας. Μία θέση για την οποία υπάρχει η επιλογή του ανεβασμένου ψυχολογικά Ιτούρμπε, αλλά και του Χριστοδουλόπουλου.

Ίσως ακόμη υπάρξει μία διαφοροποίηση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με μία πιο επιθετική επιλογή, όπως αυτή του Μαζικού. Από εκεί και πέρα λογικά οι υπόλοιποι θα παραμείνουν ως έχουν, αλλά όλα αυτά περισσότερο σε θεωρητικό επίπεδο, αφού από σήμερα θα αρχίσει να γίνεται πιο ξεκάθαρο το τοπίο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button