Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες σκέψεις για την ενδεκάδα του Τελ Αβίβ!

Ο Άρης άρχισε από προχθές την προετοιμασία του για τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (04/08, 20.00) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και προφανώς είναι σχετικά νωρίς για να είναι κανείς σίγουρος για τις επιλογές του Χερμάν Μπούργος για την ενδεκάδα.

Βέβαια, κάποιες πρώτες σκέψεις υπάρχουν, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει στο μυαλό του τους ένδεκα που ξεκίνησαν και στο πρώτο ματς με την Γκόμελ, με δύο διαφοροποιήσεις. Δηλαδή τον Εμπακατά αντί του Οντουμπάγιο στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μαντσίνι αντί του Καμάτσο στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, οι Κουέστα, Πίρσμαν, Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι σίγουρα οι υπόλοιποι της άμυνας, Νταμπό και Ντουκουρέ στα χαφ, Ιτούρμπε και Μαντσίνι στα άκρα της επίθεσης και οι Πάλμα, Γκρέι στη γραμμή κρούσης.

Βέβαια ο Μπούργος στα ματς με τη Μακάμπι υπολογίζει ξανά τον Ματέο Γκαρσία, που εξέτισε την ποινή του και τον Μάνου Γκαρθία, που δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα. Η παρουσία τους στην ενδεκάδα, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά αν θυμηθούμε ότι ο Ματέο στα φιλικά της Αυστρίας είχε χρησιμοποιηθεί στα χαφ μαζί με τον Ντουκουρέ, ίσως είναι μία επιλογή που θα δούμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button