Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες εντυπώσεις του Μπούργος για το ρόστερ!

Ο Χερμάν Μπούργος συμπλήρωσε έναν μήνα στον πάγκο του Άρη, καθώς κάθισε για πρώτη φορά στις 23/02 και τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ήδη έχει αρκετές σημειώσεις στο… μπλοκάκι του.

Ο Αργεντινός τεχνικός ήρθε στον Άρη σε μία κομβική στιγμή, με την ομάδα να βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, χωρίς τους έξι «κλεμμένους» βαθμούς και γενικά να είναι φανερό ότι είχε χάσει τον προσανατολισμό της. Ο Μπούργος από την πρώτη στιγμή αυτό που προσπάθησε να κάνει είναι να ανορθώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, καθώς οι υπόλοιπες αλλαγές θέλουν χρόνο, που δεν τον είχε στη διάθεσή του.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή το μυαλό όλων στην ομάδα είναι πως αυτή θα εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μπούργος δεν έχει ξεκινήσει την καταγραφή για την επόμενη μέρα των κιτρινόμαυρων. Πάντα φυσικά υπάρχει η αναμονή για την απόφαση του CAS, όσον αφορά την υπόθεση Ντουρμισάι, που θα κρίνει αν ο Άρης θα έχει δικαίωμα μεταγραφών το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός προπονητής του Άρη πάντως ήδη έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ρόστερ στο μυαλό του, έχοντας φυσικά ενημερώσει και τον ισχυρό άνδρα των κιτρινόμαυρων, Θόδωρο Καρυπίδη. Από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του Άρη, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι, είναι περίπου 4-5 αυτοί που ο Μπούργος φαίνεται να προκρίνει την παραμονή τους (σε όλα τα ενδεχόμενα) και αυτό με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει κάτι τις επόμενες μέρες, με εξαίρεση την περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν που είναι προχωρημένη, καθώς προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και η απόφαση του CAS. Την τελευταία την περιμένουν οι κιτρινόμαυροι στις 8 Απριλίου, με τις πληροφορίες να λένε ότι ίσως ήρθε η ώρα να βγει η συγκεκριμένη απόφαση, που κρατάει τον Άρη «δέσμιο»…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button