Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες αποφάσεις για το ρόστερ

Η παραμονή του Άκη Μάντζιου αποτέλεσε την πρώτη απόφαση για την επόμενη χρονιά του Άρη και πλέον, σε αγωνιστικό επίπεδο αναμένονται οι αποφάσεις για το ρόστερ.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις αποχωρήσεις, είτε με λύσεις συμβολαίων είτε με ενδεχόμενες πωλήσεις, αλλά μία σταθερά για τις βασικές ανάγκες υπάρχει, με… μπούσουλα την περσινή χρονιά.

Καταρχάς, σίγουρα κρίνεται αναγκαία η ενίσχυση στην αριστερή πλευρά. Μπροστά και πίσω. Στα μπακ, «αναγκαστικά» έπαιζε ο Μοντόγια, ενώ υπάρχει και ο Φεράρι. Αν φυσικά δεν τεθεί θέμα αποχώρησης του Αργεντινού. Όσο για μπροστά, το αριστερό εξτρέμ ήταν σταθερά ο «πονοκέφαλος» όλης της σεζόν. Σαβέριο, Σαμόρα, Μενέντες (που αποχώρησε τον Γενάρη) και Παναγίδης έπαιξαν εκεί, δεδομένα όμως χρειάζεται αναβάθμιση.

Αναγκαία κρίνεται και η προσθήκη παίκτη ή παικτών στη μεσαία γραμμή. Μοναδικό καθαρό «εξάρι» αυτή τη στιγμή είναι ο Ζουλ, ενώ κατ’ ανάγκη μπορεί να παίξει και ο Βέλεθ. Αμφότεροι όμως έβγαλαν τραυματισμούς μέσα στη σεζόν. Ανάλογα με το… μέλλον των Πάρντο, Πάβιτσιτς, θα φανεί και για τις υπόλοιπες προσθήκες στα χαφ. «Οκτάρια» στο ρόστερ είναι οι Βερστράτε και Τζούρασεκ, αμφότεροι ωστόσο στην πρώτη σεζόν τους στην ομάδα, δεν κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά.

Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τις πωλήσεις θα φανεί αν θα δημιουργηθούν κι άλλες ανάγκες. Αν δηλαδή φύγει ο Μορόν και με δεδομένο ότι είναι… αμφίβολη η ανανέωση με τον Ανσαριφάρντ, τότε οι κιτρινόμαυροι θα βγουν στην αγορά για δύο φορ. Η ομάδα σίγουρα θα ψάξει και ένα δεξί εξτρέμ, έναν παίκτη στο κέντρο της άμυνας, αν δεν ανανεώσει τον Φαμπιάνο, αλλά και έναν δεύτερο γκολκίπερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button