Μπάσκετ

Οι… πρώην: Έφτασε μέχρι την Ευρωλίγκα ο Γουότερς, πλέον είναι ξανά δίδυμο με τον ΜακΝιλ!

Την πορεία του Ντόμινικ Γουότερς μετά τον Άρη παρουσιάζει το YellowRadio.gr συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στους πρώην παίκτες της ομάδας.

Ήρθε στην Ευρώπη το 2011 για να παίξει στο Βέλγιο, ενώ την σεζόν 2014-15 έπαιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την φανέλα του Κολοσσού. Το καλοκαίρι του 2015 συμφώνησε με τον Άρη.

Τι έκανε στον Άρη:

Μία ονειρική χρονιά. Σκόραρε 11,9 πόντους ανά αγώνα με εξωγήινα ποσοστά πίσω από τα 6,75. Συνολικά είχε 51% μέσα από την ρακέτα, 50% έξω από τα 6,75 και 85,4% στις βολές. Ακόμη είχε 4,1 ασίστ ανά αγώνα.

Τι έκανε μετά τον Άρη:

Την επόμενη σεζόν έπαιξε σε Καντού και Ολυμπιακό. Με τους ερυθρόλευκους μάλιστα αγωνίστηκε και στην Ευρωλίγκα έχοντας 4,1 πόντους ανά παιχνίδι. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Καρσίγιακα και Ναντέρ ενώ φέτος σε ηλικία 33 χρονών αγωνίζεται στο Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γουότερς παίζει στην Ισραηλινή Ναχαρίγια, στην οποία μάλιστα έχει… ξανασμίξει με έναν παλιό γνώριμο. Συγκεκριμένα συμπαίκτης του Γουότερς στην Ναχαρίγια είναι ο Τζερέλ ΜακΝιλ!

Οι δυο τους έχουν… αναβιώσει τις παλιές μέρες στον Άρη, με τους δυο τους μάλιστα να παραμένουν το ίδιο παραγωγική.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button