Ποδόσφαιρο

Οι προτεραιότητες στα μεταγραφικά

Ο Άρης αναμένεται να κάνει αλλαγές στο 1/3 του ρόστερ του και ήδη οι ιθύνοντες, με επικεφαλής τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα, κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση.

Αλλαγές στο 1/3 του ρόστερ του Άρη προανήγγειλε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Από το τέρμα μέχρι και την επίθεση θα γίνουν προσθήκες», όπως τόνισε ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής, κάτι που λίγο-πολύ είναι αναμενόμενο από την εικόνα που είχαν ορισμένοι παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτοί που έχουν δεδομένα θέση στην ομάδα, στη μεσοεπιθετική γραμμή, είναι ο Νταρίντα, ο Μάνου, και ο Ματέο, ενώ μπροστά έχουν συμβόλαια ο Γκρέι και ο Πάλμα, που όμως είναι αρκετά πιθανό να πωληθεί.

Από τη στιγμή που θα φύγει ο Ετέμπο, ο Νταμπό δεν υπολογίζεται και ο Ντουκουρέ είναι μία ξεχωριστή περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν για δύο «6άρια» πρώτης γραμμής.

Την ίδια στιγμή, ο Άρης ψάχνεται για εξτρέμ και ήδη μιλάει για κάποιους παίκτες με ανθρώπους στο εξωτερικό, με στόχο να πάρει δύο ακραίους μέσα στο καλοκαίρι. Πρώτα από όλα πρέπει να καλυφθεί το κενό του Μαντσίνι και εφόσον φεύγουν οι Ιτούρμπε-Καμάτσο, μπορεί να γίνει μεγαλύτερο «λιφτινγκ», μαζί με την πώληση του Πάλμα.

Στο… μέτωπο του σέντερ φορ, ο Καμαρά αποτελεί παρελθόν, ο Γκρέι για την ώρα μένει και πρέπει να γίνει μία καλή επιλογή, που θα δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα την επόμενη χρονιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button