Διεθνή

Οι ποδοσφαιριστές της Premier League συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Οι ποδοσφαιριστές της Premier League, οι οποίοι δέχονται έντονη κριτική και πιέσεις για περικοπές των μισθών τους κατά 30% για το διάστημα που θα διαρκέσει η πανδημία του κορωνοϊού, δημιούργησαν ένα ταμείο για την άντληση χρημάτων, ούτως ώστε να ενισχύσουν το εθνικό σύστημα υγείας (NHS) και φιλανθρωπικές οργανώσεις και να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της Covid-19.

Οι αρχηγοί της Τότεναμ , Χάρι Κέιν, και της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, είναι μεταξύ των παικτών που συμμετέχουν και έκαναν tweet με το hashtag #Playerstogether.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μετά από εκτεταμένες συνομιλίες μεταξύ ενός τεράστιου αριθμού παικτών από όλους τους συλλόγους της Premier League, δημιουργήσαμε τη δική μας συλλογική πρωτοβουλία #PlayersTogether» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι θα συνεργαστεί με τη NHS Charities Together (NHSCT), η οποία εκπροσωπεί πάνω από 140 φιλανθρωπικές οργανώσεις του NHS, για να τους βοηθήσει στην άμεση και αποτελεσματική διανομή των κεφαλαίων.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται: «Η πρωτοβουλία #PlayersTogether είναι για εμάς τους παίκτες, προκειμένου να συνεργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε μια εθελοντική πρωτοβουλία, ξεχωριστή από οποιονδήποτε άλλο σύλλογο ή λίγκα, η οποία να μπορεί να βοηθήσει στην προσφορά των πολύ αναγκαίων κεφαλαίων σε εκείνους που τα χρειάζονται αυτή τη στιγμή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button