Ποδόσφαιρο

Οι παρεμβάσεις του Μπούργος και η συνεργασία με τον Τερζή!

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει πολύ χρόνο στον πάγκο του Άρη και μέχρι τώρα κάνει στοχευμένες αλλαγές, με τη βοήθεια του άμεσου συνεργάτη του, που έχει πιο ξεκάθαρη άποψη για το ρόστερ του Άρη, αλλά και για το ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Χερμάν Μπούργος μετράει δύο νίκες και έξι βαθμούς στον πάγκο του Άρη, έχοντας φέρει πλέον την ομάδα να κρατάει στα χέρια της τις τύχες της για την είσοδο στα πλέι οφ. Ο 53χρονος τεχνικός μέχρι τώρα προχωρά σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, καθώς όπως είναι λογικό εν μέσω συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο να δουλέψει όπως θέλει με τους ποδοσφαιριστές του.

Μέχρι στιγμής έχουν φανεί ξεκάθαρα κάποιες από τις πρώτες κινήσεις του Αργεντινού τεχνικού, που γίνονται φυσικά σε συνεργασία με τον άμεσο συνεργάτη του, Τόλη Τερζή. Χαρακτηριστική η χρησιμοποίηση του Μπεναλουάν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, που έγινε μετά από ενδελεχή συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών και πριν το ματς, για να αντιμετωπιστεί καλύτερα ο Μπαράλες, στο χρονικό σημείο που είχαν κουραστεί οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Ο Μπούργος έχει μεταφέρει την “αύρα” και την αυτοπεποίθησή του στους ποδοσφαιριστές και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, τα υπόλοιπα θα μπουν σταδιακά, όταν έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει μαζί τους. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική, καθώς δεν υπάρχει μεσοβδόμαδη υποχρέωση για τους κιτρινόμαυρους, οπότε από την Τρίτη (01/03) που θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις, θα υπάρχει περιθώριο για περισσότερες παρεμβάσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button