Ποδόσφαιρο

Οι… παλιοί έδειξαν ότι είναι εδώ την ώρα των αφίξεων

Ματίγια και Μαντσίνι έστειλαν το μήνυμα ότι “είμαστε εδώ” την ώρα που ο Άρης ενισχύεται.

Πολλοί λένε ότι ο ανταγωνισμός κάνει μόνο καλό σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει και στον Άρη όπου την ώρα που υπάρχει ενίσχυση για την ομάδα οι “παλιοί” στέλνουν το μήνυμα ότι “είμαστε εδώ”.

Αρχικά αυτό το μήνυμα έστειλε ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός που με τις αφίξεις Γκαρσία και Σίλβα θα έχει αρκετό ανταγωνισμό στον δρόμο για την βασική ενδεκάδα. Φρόντισε έτσι την ευκαιρία που του δόθηκε να την… πιάσει από τα μαλλιά.

Πέτυχε το γκολ, είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, συνολικά ήταν κινητικός ενώ επέστρεφε και στην άμυνα για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του σε αρκετές περιπτώσεις. Έστειλε το μήνυμα στον Άκη Μάντζιο ότι “είμαι εδώ” την στιγμή που θα υπάρχει πολύ ταλέντο στον Άρη μεσοεπιθετικά για την νέα σεζόν.

Παρόμοια είναι και η περίπτωση Ματίγια. Με τους Σάσα, Τζέγκο και Κάτσε ο Ισπανός θα έχει αρκετούς παίκτες στην ίδια θέση μαζί του και αντιλαμβάνεται ότι θα πρέπει να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να έχει φανέλα βασικού.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε εξαιρετική εμφάνιση, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες. Απέφυγε τα εύκολα λάθη (εκτός από μια περίπτωση) μοίραζε σωστά την μπάλα και ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης όπου ο Άρης έκανε… ότι ήθελε.

Έτσι όπως ο Μαντσίνι έτσι κι ο Ματίγια δείχνουν έτοιμοι να δώσουν το κάτι παραπάνω για να πείσουν τον προπονητή να τους δώσει την πολυπόθητη φανέλα βασικού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button