Ποδόσφαιρο

Οι πέντε “τελικοί” πριν τα πλέι οφ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στον Άρη, οι πέντε αγώνες που ολοκληρώνουν την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, είναι κάτι παραπάνω από απλές ποδοσφαιριστές αναμετρήσεις, είναι πέντε… τελικοί.

Η συγκέντρωση 15 βαθμών είναι ο στόχος, το ιδεατό σενάριο, αλλά και ανάγκη, καθώς στην παρούσα στιγμή ο Άρης είναι στην έκτη θέση, με τη διαφορά από την τετράδα στους 12 βαθμούς, αλλά και τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω του να να διατηρούν τις ελπίδες τους.

Αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι αναγκαία η συγκέντρωση βαθμών και κυρίως η αλλαγή κλίματος στο εσωτερικό, αλλά και στα… πέριξ της ομάδας.

Το βασικό ερώτημα είναι, πόσο μπορεί να αλλάξει ο Αρης σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δηλαδή, μιας ομάδας με σαφέστατες αδυναμίες στην επιθετική τακτική, αλλά και καταρρακωμένη ψυχολογία.

Σε ότι αφορά το πρώτο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Είναι κάτι που επεξεργάζεται ο Τόλης Τερζής στις προπονήσεις και για την ακρίβεια σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως σχήματος και τακτικής προσέγγισης του αγώνα, για τον Άρη είναι αναγκαίο να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του και παιχνίδια σαν αυτό της ερχόμενης Κυριακής στοιχειοθετούν μια καλή ευκαιρία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button