Ποδόσφαιρο

Οι οπαδοί της Τραμπζονσπόρ εξαφάνισαν μέσα σε 26 δευτερόλεπτα τα εισιτήρια για το ματς με την Αντάλιασπορ!

«Φτερά» μέσα σε 26 δευτερόλεπτα έκαναν τα εισιτήρια από τους οπαδούς της Τράμπζονσπορ για τον αγώνα με την Αντάλιασπορ το Σάββατο (30/04, 20:30), με αποτέλεσμα η ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη να γίνει ο σύλλογος με τις ταχύτερες πωλήσεις εισιτηρίων τη φετινή σεζόν.

Η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη, μετράει αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς απέχει έντεκα βαθμούς από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε (76-65), τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος! Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Αντάλιασπορ και σε περίπτωση νίκης θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Οπως είναι λογικό στις τάξεις των οπαδών της Τράμπζονσπορ επικρατεί παροξυσμός για το συγκεκριμένο ματς, μιας και η ομάδα τους ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλήτρια Τουρκίας, έπειτα από 38 χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Fanatik» και τα υπόλοιπα τουρκικά Μέσα, τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Αντάλιασπορ εξαντλήθηκαν μέσα σε 26 δευτερόλεπτα, πέντε ημέρες πριν το ματς!

Για την ακρίβεια, όλα τα εισιτήρια, που τέθηκαν προς πώληση στις 13.00, εξαντλήθηκαν σε 26,83 δευτερόλεπτα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Τραμπζονσπόρ να γίνει η ομάδα με τις ταχύτερες πωλήσεις εισιτηρίων τη φετινή σεζόν. Η τρέλα των οπαδών της είναι τόση μεγάλη, που από τα ξημερώματα της Κυριακής (24/04) είχαν σχηματίσει ουρές στα εκδοτήρια προκειμένου να προμηθευτούν ένα «μαγικό» χαρτάκι.

Ετσι, στον μεγάλο «τελικό» της Τραμπζονσπόρ με την Αντάλιασπορ (30/04, 20:30) στο «Şenol Güneş Stadium» δεν θα πέφτει… καρφίτσα!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button