ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα κάνουν δωρεές στα social για τη μεταγραφή του Γουίλιαμς!

Δωρεές στους λογαριασμούς social της Μπαρτσελόνα κάνουν οι φίλαθλοι της ομάδας, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς!

Η Μπαρτσελόνα κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία 24ωρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς. Ο Ισπανός εξτρέμ που έβγαλε μάτια στο EURO 2024 βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι «μπλαουγκράνα» έχουν προχωρήσει τις επαφές με την Μπιλμπάο.

Τα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα ωστόσο δεν έχουν λυθεί ακόμα, με την υπόθεση του Γουίλιαμς να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα για τον συγκεκριμένο λόγο. Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα πήραν ωστόσο την κατάσταση στα χέρια τους. Πώς; Κάνοντας δωρεές στον σύλλογο μέσα από τους λογαριασμούς των social της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα κάνει συχνά live μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social, όπου ο καθένας έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μια δωρεά. Αρκετοί από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα δίνουν χρήματα από τις τσέπες τους με σκοπό να ενισχύσουν τα ταμεία του συλλόγου για τη μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button