ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Οι ομάδες με τις οποίες… φλερτάρει ο Σάρι για την επιστροφή του στους πάγκους

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναζητά την επιστροφή του στην προπονητική δράση και οι Μίλαν και Μπολόνια, σύμφωνα με το Calcio Mercato, είναι οι βασικές υποψήφιες για να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε πολύ το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους. Μάλιστα, υπάρχουν δύο ομάδες της Serie A που αυτή τη στιγμή έχουν στο μυαλό τους τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό.

Σύμφωνα με το Calcio Mercato, πρόκειται για τη Μίλαν και την Μπολόνια. Οι Ροσονέρι έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν και υπάρχει πίεση για τον Πάολο Φονσέκα. Ο Σάρι αποτελεί αυτή τη στιγμή μια από τις προτεραιότητές τους, σε περίπτωση απόλυσης του Πορτογάλου.

Από την πλευρά τους, οι Ροσομπλού δεν κάνουν σκέψεις απομάκρυνσης του Βιντσέντσο Ιταλιάνο, ωστόσο θαυμάζουν πολύ τον Σάρι και ήθελαν εξ αρχής να τον κάνουν δικό τους, πριν προσλάβουν τον Ιταλιάνο. Έτσι, αν και δείχνει μακρινό σενάριο, το… φλερτ τους με τον 65χρονο είναι δεδομένο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button