Το βλέμμα του Μιχάλη Γρηγορίου “πέφτει” και στην Κ19, αφού αναμένεται κάποιοι “μικροί” να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη και να ακολουθήσουν την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Η Κ19 στη χρονιά που μας πέρασε “τράβηξε” περισσότερα βλέμματα πάνω της, με τον τελικό κυπέλλου και τις γεμάτες εμφανίσεις. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, είδαν τόσο τον ημιτελικό, όσο και τον τελικό κυπέλλου, ως αποτέλεσμα να έχουν αμφότεροι την καλύτερη δυνατή εικόνα από τη δεύτερη ομάδα.
Ο Αντώνης Αντωνιάδης και ο Γιώργος Σιταράς, είναι οι δύο που ξεχώρισαν, έχοντας μεγάλες πιθανότητες να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο εντός του καλοκαιριού, ώστε να ακολουθήσουν την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα γίνει στην Ιταλία, ενώ δεν αποκλείεται να μπουν και άλλοι παίκτες από την ομάδα του Γρηγόρη Παπαδόπουλου στη λίστα. Οι δύο νεαροί, αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή, με τον Σιταρά να είναι ο παρτενέρ του Κάμτση στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Αντωνιάδης είναι αριστερό μπακ, δηλαδή μία θέση που ο Άρης ψάχνει επιλογές.
Ο Άρης έχει κάνει επαγγελματίες ακόμα 3 ποδοσφαιριστές την τελευταία χρονιά, τον Χρήστο Κάμτση, τον Σαραφιανό Παπασαραφιανό και τον Εμιλιάνο Καράι, ο οποίος είναι ο μόνος που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής με την ανδρική ομάδα. Οι κιτρινόμαυροι θα βοηθηθούν και στο κομμάτι του κυπέλλου, αφού πλέον χρειάζονται 2 Έλληνες παίκτες κάτω των 21 ετών.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ




