Ποδόσφαιρο

Οι λόγοι που ώθησαν τον Καρυπίδη στο… τέλος του Μπούργος

Πώς “ήρθε” το φινάλε στην συνεργασία με τον Αργεντινό τεχνικό

Με απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη, ο Χερμάν Μπούργος δεν θα συνεχίσει στον Άρη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έκρινε πως είναι καλύτερο η ομάδα να πορευτεί στο εξής με έναν άλλο προπονητή. Κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν, με τον Μπούργος στον πάγκο, ο Άρης κέρδισε την “έξοδό” του στην Ευρώπη. Φέτος, οι απαιτήσεις όσον αφορά την πορεία των “κιτρινόμαυρων” ανέβηκαν με την απόκτηση ουκ ολίγων “δυνατών” ονομάτων.

Από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως, ο Άρης δεν εμφανίστηκε όπως θα έπρεπε. Ειδικότερα, στα κρίσιμα παιχνίδια με την Μακάμπι, δεν παρουσίασε το επιθυμητό αγωνιστικό πρόσωπο, με συνέπεια να “έρθει” ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Conference League. Ο Καρυπίδης περίμενε ο Άρης να… φορτσάρει και γενικώς να βελτιωθεί με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, απέναντι στον Παναιτωλικό, οι “κίτρινοι” έδειξαν ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και δεν άρεσαν, όπως έγινε και το προηγούμενο διάστημα, με το αποτέλεσμα να είναι η απομάκρυνση του Αργεντινού προπονητή.

Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση έπαιξε το ότι ο Καρυπίδης έκρινε πως είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση με τον Μπούργος στον πάγκο. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης εκτίμησε ότι ο μόνος τρόπος ο Άρης να “βγάλει” το ταλέντο που έχει στο ρόστερ του είναι να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button