Ποδόσφαιρο

Οι ευκαιρίες των Λούμορ-Σάκιτς και τα αποτελέσματα

Στα τελευταία παιχνίδια τόσο ο Εμάνουελ Σάκιτς όσο και ο Λούμορ πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Από την μία ο Σάκιτς μπήκε αρχικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και συνέχισε με Aστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Στα τέσσερα αυτά παιχνίδια ο Αυστριακός είχε την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι άξιος αντικαταστάτης του Σούντγκρεν.

Μέχρι στιγμής όμως δεν κατάφερε να δείξει την αξία του. Δεν έχει το ίδιο καλή απόδοση με την φετινή χρονιά και επιθετικά δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει.

Από την άλλη διαφορετική είναι η εικόνα του Λούμορ. Ο Γκανέζος έπαιξε για 22 λεπτά στο κύπελλο με τον ΟΦΗ, δείχνοντας διάθεση, αλλά χωρίς να εντυπωσιάσει.

Στο χθεσινό παιχνίδι όμως έκανε την -ίσως- καλύτερη εμφάνιση του με την φανέλα του Άρη. Αποτελούσε συνεχώς απειλή από την αριστερή πλευρά, ενώ μία δική του επέλαση έφερε την καλύτερη προϋπόθεση για γκολ.

Ο Λούμορ φώναξε «παρών», έδειξε στην ομάδα ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του και υπενθύμισε στον Γκάνεα ότι η φανέλα του βασικού μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button