Ποδόσφαιρο

Οι ευκαιρίες σε Χαΐροβιτς

Ο Χερμάν Μπούργος, λόγω και των απουσιών που είχε στα τελευταία παιχνίδια, έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Βόσνιο μεσοεπιθετικό, χωρίς αυτός να δείξει κάτι ιδιαίτερο στα λεπτά που πήρε.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν από τον προηγούμενο προπονητή των κιτρινόμαυρων και με τον Μπούργος μπαίνει πλέον στις αποστολές, είναι ο Ιζέτ Χαΐροβιτς. Ο Βόσνιος ήταν χαμένος στις εξέδρες με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο του Άρη, καθώς μετά το ξεκίνημα της σεζόν ξεκάθαρα δεν ήταν στα πλάνα του.

Ο Χερμάν Μπούργος τον πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό του έδωσε χρόνο συμμετοχής. Και αν στην αναμέτρηση του «Βικελίδης» έπαιξε μόνο για λίγα λεπτά, στο «Καραϊσκάκης» πήρε ένα γεμάτο 25λεπτο, χωρίς πάντως να δείξει κάτι ιδιαίτερο.

Ο 30χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Άρης θα ψάξει τρόπο να το λύσει, καθώς και τα χρήματα που λαμβάνει είναι πολλά. Δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι, εκτός αν ο Χαΐροβιτς στις ευκαιρίες που πάρει και στη συνέχεια, δείξει κάτι διαφορετικό και πείσει τον Αργεντινό τεχνικό του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button