Ποδόσφαιρο

Οι επικρατέστεροι “11” του Μάντζιου!

Ποιο είναι το πιθανό βασικό σχήμα του προπονητή του Άρη για τον σημερινό (26/01, 20.00) δεύτερο προημιτελικό με τη Λαμία.

Ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει κανονικά για το σημερινό ματς τους Αμπουμπακάρ Καμαρά (έπαιξε σαν αλλαγή στο παιχνίδι της Κυριακής, αλλά φαινόταν εκτός κλίματος) και Ντάνιελ Μαντσίνι, που εξέτισε την ποινή του, ενώ απουσιάζει ο Τζίμι Τζέγκο που είναι στην Αυστραλία για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Κάτω από τα δοκάρια υπάρχει το πρώτο δίλλημα για τον τεχνικό των κιτρινόμαυρων, με τους Μάριο Σιαμπάνη και Χουλιάν Κουέστα να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο των Φαμπιάνο Λέινσμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς παραμένει αδιαπραγμάτευτο.

Στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ντάνιελ Σούντγκρεν (δεξιά), ενώ για τη θέση στα αριστερά ερίζουν οι Λούμορ Αγκμπενιένου και Κρίστιαν Γκάνεα. Στα χαφ η παρουσία του Λούκας Σάσα είναι δεδομένη, που θα έχει δίπλα του έναν εκ των Χαβιέ Ματίγια και Μπαντού Εντιαγέ, με τον Ισπανό να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, έχοντας πίσω του τον Φακούντο Μπερτόγλιο ή τον Μπαντού Εντιαγέ, αν επιλέξει ένα πιο αμυντικογενές σχήμα. Στα “φτερά” ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι σίγουρος, με τους Μπρούνο Γκάμα και Χουάν Ιτούρμπε να ερίζουν για την άλλη θέση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button