Ποδόσφαιρο

Οι επιθετικοί, η δουλειά του Ζερβίνιο και ο αντικαταστάτης του Μπράμπετς

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε για το θέμα του ενός ακόμη φορ που ήθελε η ομάδα, τον Ιβοριανό που το παλεύει και τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τσέχου.

Η αναφορά του Άγγλου τεχνικού στην προσπάθεια του Άρη να πάρει έναν ακόμη επιθετικό στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, που δεν στέφθηκε με επιτυχία, η σκληρή προσπάθεια του Ζερβίνιο για να είναι απόλυτα έτοιμος και οι σκέψεις του για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Μπράμπετς, στο κέντρο της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Στη θέση του επιθετικού θεωρείτε ότι θα χρειαζόταν κι άλλον παίκτη η ομάδα;

«Ήταν μία κουβέντα που κάναμε με τον πρόεδρο προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Για το αν είναι εφικτό να πάρουμε έναν ακόμη επιθετικό. Το προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν παίκτη που θα θεωρούσαμε ιδανικό για την ομάδα. Αν με ρωτάτε, ναι αυτή είναι μία θέση που θα χρειαστεί να ενισχυθούμε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Δεν έχω πρόβλημα με το στιλ του επιθετικού, αρκεί να είναι… φίλος με το γκολ. Και να ξέρετε, ο Αντρέ Γκρέι στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής, μπορεί να κάνει περισσότερα. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό. Έχουμε επίσης τον Ζερβίνιο που μπορεί να παίξει εκεί και τον Πάλμα. Οπότε ΟΚ, ίσως να ήθελα έναν άλλο επιθετικό, αλλά είμαι ικανοποιημένος με αυτούς που έχω».

Πολλοί θεωρούν ότι ο Ζερβίνιο δεν θα μπορέσει να παίξει…

«Καταρχάς θέλω να πω ότι δεν γνώριζα τον Ζερβίνιο, παρά μόνο το ότι είχε αποβληθεί στο ντεμπούτο του στην Πρεμιέρ Λιγκ, σ’ έναν αγώνα αντίπαλος με την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά του. Δουλεύει πολύ σκληρά, έχει ακόμη και προσωπικό γυμναστή. Μπορώ να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι δουλεύει σκληρά, όπως όλοι».

Για ένα διάστημα δεν θα έχετε τον Μπράμπετς. Είναι έτοιμος ο Ενκουλού να μπει στην ομάδα;

«Μετά από καλά νέα, όπως για παράδειγμα η νίκη μας επί του Ολυμπιακού, υπάρχουν πάντα και κακά νέα. Έχασα τον Ντουκουρέ, τώρα χάνω τον Γιακούμπ. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα. Έχω κάποιες επιλογές για την άμυνα. Πιστεύω επίσης ότι και ο Πίρσμαν μπορεί να παίξει εκεί».

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button