Ποδόσφαιρο

Οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά!

Ο Άρης είναι μία από τις ομάδες χωρίς συμβόλαιο με τηλεοπτικό πάροχο για τη νέα σεζόν και ως εκ τούτου “φλερτάρει” και με τις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες.

Ο Άρης είναι δεδομένο πως αποτελεί μία ομάδα με μεγάλο ενδιαφέρον, όσον αφορά τα τηλεοπτικά της δικαιώματα. Η φετινή πορεία των κιτρινόμαυρων, αλλά και τα νούμερα που συγκεντρώνουν οι αναμετρήσεις της, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και της έτερης πλατφόρμας, της Cosmote TV, εκτός της NOVA που έχει τώρα τα δικαιώματα της ομάδας.

Υπάρχουν πληροφορίες πως η πρόταση της Cosmote θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από της Nova, η οποία όμως ετοιμάζεται να κάνει δυνατή αντιπρόταση, καθώς μετά τη μετακόμιση του Ολυμπιακού, δεν μπορεί να χάσει και άλλο δυνατό brand name. Ο Θόδωρος Καρυπίδης γνωρίζει για το ενδιαφέρον και των δύο καναλιών, με τη διαπραγμάτευση να συνεχίζεται.

Το θέμα είναι ο Άρης να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, καθώς έχει κάθε δίκιο να αισθάνεται αδικημένος για τα χρήματα που παίρνει, σε σχέση με τους υπόλοιπους “μεγάλους”. Η κατάκτηση της τρίτης θέσης για δύο συνεχόμενες χρονιές, είναι ένα δυνατό “ατού” στα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη, με τη δυναμική της ομάδας να γίνεται αποδεκτή από όλους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button