ΑπόψειςΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Οι εξελίξεις για την επιστροφή του Yellow Radio στα ερτζιανά

Έχοντας δώσει δημόσια την υπόσχεση ότι θα επικοινωνούμε με τους χιλιάδες ακροατές του Yellow Radio, για την πορεία των προσπαθειών μας και αφού για μια ακόμη φορά εκφράσουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους για το ενδιαφέρον, τα μηνύματα, την κοινή αγωνία την επιστροφή του ραδιοφώνου στα ερτζιανά, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για κάποια πράγματα που ήδη έχουν γίνει, που γίνονται, αλλά και θέλουμε να γίνουν πολύ σύντομα.

Όπως είχαμε αναφέρει στην τελευταία μας ενημέρωση, ένα μεγάλο κεφάλαιο της πορείας του Yellow Radio έκλεισε στους 92,8, κοιτάμε όμως μπροστά, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή του ραδιοφώνου στην μπάντα των FM, την ώρα που το πρόγραμμα μας, εκπέμπεται κανονικά μέσω ίντερνετ.

Δεν σταματήσαμε δευτερόλεπτο να εργαζόμαστε γι αυτήν την επιστροφή, σε όσο το δυνατόν όμως πιο στέρεες βάσεις και προοπτική. Οφείλουμε εδώ να καταγράψουμε μια πραγματικότητα: η καραντίνα, η μόνιμη απειλή του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει ένα οικονομικό περιβάλλον αβεβαιότητας κι αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο θέλουμε το επόμενο μας βήμα να είναι σίγουρο και όσο τον δυνατόν πιο σταθερό.

Είναι γεγονός ότι όλοι μας και πρώτοι οι ακροατές του ραδιοφώνου λαχταράμε, λαχταράτε, την άμεση επιστροφή στα ερτζιανά. Με συγκίνηση ακούμε «φωνές» να βιαστούμε, να τρέξουμε. Η αλήθεια είναι ότι όλοι είμαστε σε… αναμμένα κάρβουνα για να συνθέσουμε την λύση. Παλεύουμε γι αυτό.

Ξεκάθαρα σας λέμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ότι υπάρχει η λύση, αλλά πρέπει πρώτα να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα της, να μην βιαστούμε υποθηκεύοντας όλα όσα χτίστηκαν με τόσο κόπο και ιδρώτα και φυσικά να μην υποθηκεύσουμε τόσο την «ζωή» του Yellow Radio, αλλά και αυτήν των δεκάδων ανθρώπων που του δίνουν «πνοή».

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω, αλλά δεσμευόμαστε ότι η επιστροφή μας αυτή θα πρέπει να είναι σίγουρη, στερεή με ορίζοντα και προοπτική. Καλύτερα μερικές μέρες περισσότερες εκτός «αέρα», αλλά με γερά θεμέλια για τα επόμενα χρόνια!

Για μια ακόμη φορά, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την συμπαράσταση, τα τηλεφωνήματα και τα μεγάλα νούμερα επισκεψιμότητας που δείχνουν ότι η σχέση ραδιοφώνου-ακροατών παραμένει όχι απλά ζωντανή, αλλά ισχυρή.

Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για την πορεία της προσπάθειας μας, σε ποιο στάδιο είμαστε και τι κάνουμε μέσα από το σάιτ του σταθμού yellow radio.gr, αλλά και τα Social Media, προκειμένου να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει και φυσικά θέλουμε την επόμενη φορά να υπάρχει κάτι ακόμη πιο χειροπιαστό και ολοκληρωμένο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button