Ποδόσφαιρο

Οι δεδομένες επιστροφές και τα… κλειστά χαρτιά!

Σήμερα το πρωί θα ολοκληρώσει ο Άρης την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι το μεσημέρι θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας, με δεδομένες και σημαντικές επιστροφές για τον Άκη Μάντζιο. Φαμπιάνο, Οντουμπάζιο είναι σημεία αναφοράς για τον Έλληνα τεχνικό, όπως φυσικά και ο Κίκε Σαβέριο. Ο τελευταίος βέβαια ήταν και στον Βόλο, αλλά αυτή τη φορά αποτελεί μία έτοιμη επιλογή για τον προπονητή.

Αντιθέτως δεν ισχύει το ίδιο για τον Φράνκο Φεράρι που δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα και έτσι δύσκολα θα βρίσκεται στη διάθεση του Μάντζιου. Πιο δεδομένες είναι οι απουσίες των Ρουπ, Ματαρίτα και Πάβιτσιτς.

Στις τελευταίες δύο προπονήσεις, υπό άλλες συνθήκες, θα φαινόταν κάτι ξεκάθαρο για την ενδεκάδα, αλλά ο προπονητής του Άρη δεν ξεκαθάρισε κάτι μέσα από τις δοκιμές του, έχοντας ακόμα 1-2 θέσεις στο μυαλό του.

Σίγουρα η μία είναι στο κέντρο με τον Ζουλ να προβάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες. Ο Μοντόγια θα παίξει στα αριστερά, ελέω Φεράρι, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια έκπληξη μέσα στις αρκετές σταθερές που έχει ο Άκης Μάντζιος στα πλάνα του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button