Ποδόσφαιρο

Οι «αλήτες» με τα εισιτήρια κόντρα στους «επαναστάτες» του λόφου

Το αφήγημα των «κακών Αρειανών» γκρεμίζεται από τους ίδιους… επιστήμονες της προπαγάνδας οι οποίοι το έφτιαξαν εξ αρχής.

Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην τελική του ευθεία, είναι λογικό οι προβολείς να στρέφονται στο αγωνιστικό κομμάτι και στο τι πρόκειται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά, δεν γίνεται να παραβλέπουμε τις κυβιστήσεις επιπέδου… Ιωάννη Μελισσανίδη που λαμβάνουν χώρα καθημερινά.

Σε μία από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές του χώρου των media την φετινή χρονιά, πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2021 μία συντονισμένη και χυδαία επίθεση κατά του κόσμου του Άρη, ο οποίος ήθελε να μπει στο γήπεδο του Βόλου. Σε μία… λεπτομέρεια, οι φίλοι του Άρη είχαν το θράσος να ζητήσουν την είσοδο του στο Πανθεσσαλικό επιδεικνύοντας τα εισιτήρια που τους είχαν πληρώσει(!) καθώς είχαν προμηθευτεί από την τοπική ομάδα.

Τότε ακούγαμε απίστευτα πράγματα όπως το «τι δουλειά είχαν οι Αρειανοί στον Βόλο» αλλά και το αμίμητο «Στα εκδοτήρια δεν κατάλαβαν ότι ήταν φίλοι του Άρη, για αυτό τους έδωσαν εισιτήρια». Ειδικά το τελευταίο διεκδικεί νόμπελ ευρηματικότητας. Η συγκεκριμένη άποψη δηλαδή υποστηρίζει ότι ξαφνικά το Σάββατο του πρωί ξαφνικά εμφανίστηκαν εκατοντάδες die-hards του Βόλου οι οποίοι έτυχε να φοράνε και κίτρινα διακριτικά.

Πάλι καλά είχαμε ξεπεράσει αυτά, αλλά μετά ήρθε το Λαμία-Παναθηναϊκός. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας προκειμένου να δει την ομάδα του στον ημιτελικό του κυπέλλου. Σε αυτή την περίπτωση οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να μην επιτρέψει την είσοδο σε φίλους των πράσινων.

Από εκείνη την μέρα και μετά οι ίδιοι οι οποίοι κανιβάλισαν τον κόσμο του Άρη δεν έχουν σταματήσει να μιλάνε για το πόσο άδικα αντιμετωπίστηκε ο κόσμος του Παναθηναϊκού που πήγε στους λόφους να δει το ματς. Σκεφτείτε να είχαν πληρώσει και κανένα ευρώ δηλαδή…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button