Μπάσκετ

Οι… «Έλληνες» στο ρόστερ της Μπουντούτσνοστ

Η ομάδα από το Μαυροβούνιο έχει αρκετούς παίκτες με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Άρης φιλοξενεί τη Μπουντούτσνοστ στη Θεσσαλονίκη, με την ομάδα του Αντρέι Ζακέλι να έχει στις τάξεις της τέσσερις παίκτες με εμπειρία από ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτός που ξέρει καλύτερα από Ελλάδα είναι ο Μάρβιν Τζόουνς, ο οποίος αγωνίστηκε από το 2019 μέχρι και το 2022 κατά σειρά σε Προμηθέα, Περιστέρι και ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας 37 εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οριακά πρόλαβε να παίξει στη χώρα μας ο Γουίλιαμς, που εμφανίστηκε μόλις 4 φορές με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ, σε μια σεζόν (2019/20) που αποφασίστηκε διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Μικρή θητεία είχε και ο Γιόγκι Φέρελ στον Παναθηναϊκό, οπού έμεινε για… 45 μέρες (Οκτώβριος-Νοέμβριος 2021), δίχως -προφανώς- να αφήσει το στίγμα του.

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Μπράντον Πολ, με τον νυν παίκτη της ομάδας από τη Ποντγκόριτσα να υπογράφει στον Ολυμπιακό, καταγράφοντας 27 συμμετοχές σε αγώνες Euroleague, αφού τη σεζόν 2019/20 οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν στην Α2.

Αν μη τι άλλο η Μπουντούτσνοστ έχει ένα αρκετά βαθύ ρόστερ και φάινεται πως ορισμένοι αθλητές της ξέρουν τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη Τετάρτη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button