Ποδόσφαιρο

Οι άμεσες προτεραιότητες!

Από τη στιγμή που ο Άρης απέκτησε το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές, έχει βάλει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του σε τροχιά άμεσης υλοποίησης.

Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να προχωρήσουν άμεσα σε βασικές προσθήκες, έχοντας στο μυαλό τους τις πρώτες ευρωπαϊκές μάχες για το Conference League και προφανώς το περσινό… πάθημα που πρέπει να γίνει μάθημα, όταν η ομάδα πήγε να παίξει την πρόκριση κόντρα στην Αστάνα, έχοντας σημαντικές ελλείψεις σε θέσεις “κλειδιά”, κάτι που το… πλήρωσε.

Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η πρώτη μεταγραφή θα είναι ο Μάρβιν Πίρσμαν, με τον οποίο υπάρχει προσύμφωνο συνεργασίας από τον περασμένο Ιανουάριο, η θέση του αριστερού μπακ μοιάζει αρχικά καλυμμένη, καθώς μπορεί ο Γκάνεα να μην ανανέωσε και να οδεύει για τον Παναθηναϊκό, υπάρχει όμως ως μπακ-απ με συμβόλαιο ο Λούμορ, τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο.

Από κει και πέρα οι βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες του Άρη, όπως έχουν τεθεί από τον προπονητή, είναι οι εξής: Η προσθήκη τουλάχιστον ενός επιθετικού και σε βάθος χρόνου ενός ακόμη. Ανεξαρτήτως της εξέλιξης που θα έχει η υπόθεση Καμαρά, οι κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να διορθώσουν το μεγάλο θέμα π[ου έχουν τα τελευταία χρόνια στη γραμμή κρούσης, με την προσθήκη ενός φορ περιοχής.

Δεξί μπακ και επιτελικός μέσος είναι οι άλλες δύο βασικές κινήσεις, για να καλυφθούν τα κενά που δημιουργούνται μετά τις αποχωρήσεις παικτών, όπως οι Σούντγκρεν και Μπερτόγλιο, με τον Σαντιάγο Αρίας να είναι η πρώτη επιλογή για την άμυνα. Ανάγκη φυσικά υπάρχει και για την άμεση προσθήκη τουλάχιστον ενός κεντρικού μέσου, την ώρα που η υπόθεση του Ματίγια παραμένει ανοικτή.

Στη λίστα με τις μεταγραφικές προτεραιότητες προστίθεται κι ένας winger, με τον Μάρκους Πάουλο από την Ατλέτικο ν’ αποτελεί την πρώτη επιλογή. Τέλος οι κιτρινόμαυροι θα ήθελαν να ολοκληρώσουν άμεσα την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού, για να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια, πίσω από το βασικό δίδυμο των Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button