Μπάσκετ

Οικονόμου: “Εγκληματικό αυτό που γίνεται από τον Γουλιέλμο, χρειάζεται πάνω από 1.000.000 για την επόμενη χρονιά”

Στο Υellow Radio 92.8 στην στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε το μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Οικονόμου

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Στον Άρη δυστυχώς η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη. Ο κ.Γουλιέλμος δεν τοποθετείται με σαφή τρόπο για να μπορέσει να πάει το τμήμα στην επόμενη μέρα.

Για την κατάσταση που υπάρχει:

Εμείς κληθήκαμε από τον ΑΣ τον Δεκέμβριο για να βγάλουμε την ομάδα από μία πολύ άσχημη κατάσταση. Με θυσίες οικονομικές, με πολύ δουλειά καταφέραμε να αλλάξουμε τα πράγματα οικονομικά, ενώ και στο αγωνιστικό ήμασταν σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο, πηγαίναμε πολύ καλά και πιστεύω ότι θα σωζόμασταν.

Δουλεύαμε και ακόμη και σήμερα δουλεύουμε για τον Άρη.

Αυτό που μας έχει αγανακτήσει είναι ότι ο κ.Γουλιέλμος δεν δίνει μία απάντηση. Είτε να παραχωρήσεις τις μετοχές, είτε να έρθει να διοικήσει. Έχει τον Άρη σε μία ομηρία. Είναι εγκληματικό αυτήν την στιγμή κάποιοι άνθρωποι να καταβάλουν χρήματα για μία ξένη εταιρία.

Τρέχουν θέματα ουσιαστικά. Όπως το θέμα του ΕΣΑΚΕ που κατέβηκε ο κ.Αρβανίτης και όπως είπαν πολλοί υπήρχε μετά από καιρό ουσιαστική παρουσία της ΚΑΕ.

Τρέχουν πολλά ακόμη θέματα, ανανεώσεις συμβολαίων, αποκτήσεις παικτών. Πρέπει να έχουμε μία απάντηση, μας είχε πει ότι θα την έχουμε μέχρι την Παρασκευή αλλά δεν την έδωσε.

Για την πρόταση που του έγινε:

Η πρόταση είναι να δοθούν οι μετοχές σε 9 ή 18 μεσεγγυούχους. Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, προσωπικά δεν τα γνωρίζω αλλά τα γνωρίζει ο κ.Αρβανίτης.

Το θέμα είναι περισσότερο τυπικό γιατί ο Α.Σ. δεν μπορεί να έχει τις μετοχές.

Για το τι είπε ο Δημήτρης Γουλιέλμος στις μεταξύ τους επικοινωνίες:

Ρώτησε ο κ.Γουλιέλμος για το που θα πάει η ομάδα. Ο κ.Αρβανίτης του απάντησε ότι οι μετοχές θα πάνε στον Α.Σ. και θα αποφασίσει ο λαός του Άρη το τι θα γίνει.

Είπε ότι το βλέπει θετικά, ότι θα απαντήσει την Παρασκευή αλλά δεν πήραμε απάντηση. Όταν τρέχουν πράγματα όμως, ότι μας παίρνουν τηλέφωνα παίκτες, όταν πρέπει να παρθούν αποφάσεις πως να δράσουμε εμείς;

Δεν γίνεται να αφήσουμε την ομάδα. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να χάνουμε και παίκτες.

Για το αν ανέφερε ο κ.Γουλιέλμος ότι υπάρχει άλλος υποψήφιος για τις μετοχές:

Ανέφερε ότι υπάρχει κάποιος που θα έδινε κάποια χρήματα για να πάρει τις μετοχές. Το όνομα του κ.Αλευρογιάννη δεν νομίζω ότι υπάρχει στην πραγματικότητα, αλλά ακόμη και να υπήρχε δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να πάει το καράβι εκεί που πρέπει.

Για τις επόμενες κινήσεις:

Πιέζουμε καθημερινά. Έχουμε την τύχη να είναι ο κ.Αρβανίτης στο τιμόνι του Α.Σ. ο οποίος έχει την εμπειρία να ασκήσει την κατάλληλη πίεση για να τελειώσει το θέμα γρήγορα.

Ενώ συνέχισε:

Είναι πολύ κουραστικό και άσχημο για την ομάδα μας να παίζονται παιχνίδια εκτός των τεσσάρων γραμμών. Είναι πολύ εύκολο για τον κ.Γουλιέλμο να πει συνεχίζω ή δεν συνεχίζω.

Έτσι όπως πάμε θα δούμε να χάνονται περιουσιακά στοιχεία της ομάδας χωρίς λόγο.

Για το αν θα ανησυχούσε με τον Δημήτρη Γουλιέλμο στο τιμόνι της ΚΑΕ:

Φυσικά και θα ανησυχούσα. Αλλά ακόμη και το να επιστρέψει ο κ.Γουλιέλμος στην διοίκηση θα είναι κάτι καλύτερο από αυτό που συμβαίνει τώρα.

Για το πόσα χρήματα θα χρειαστούν την νέα χρονιά:

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό χρειάζεται 1.200.000 η ομάδα την χρονιά που θα ξεκινήσει. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τα ban, αλλά με καλές διαπραγματεύσεις τα ποσά για να αρθεί το απαγορευτικό δεν είναι μεγάλα.

Για αυτούς που λένε ότι έγινε “χάρη” στον Άρη στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ:

Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος πως μπορείς να προδικάσεις; Όταν έχεις έξι αγωνιστικές και θα παίξεις με ομάδες που έχουν προβλήματα πως μπορείς να προδικάσεις κάτι;

Φυσικά και δεν έγινε καμία χάρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button