Ποδόσφαιρο

Οδεύει προς ανανέωση με Μορόν

Μετά τη νέα επαφή που είχε χθες ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Λορέν Μορόν, όπου του μεταφέρθηκε εκ νέου η πρόθεση του Άρη να του ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιό του, όλα φαίνεται ότι συγκλίνουν πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί.

Στη νέα επαφή των δύο ανδρών, ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων του μετέφερε ξανά πως στόχος του είναι να τον κρατήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Θέλω να παραμείνεις γιατί προέχει το συμφέρον της ομάδας. Να παρουσιαστούμε ισχυροί και να πετύχουμε τους στόχους μας. Να μείνεις για έναν δυνατό Άρη», του είπε μεταξύ άλλων, ενώ ο ποδοσφαιριστής φάνηκε από την πλευρά του θετικός ώστε να συνεχίσει στον σύλλογο. «Νιώθω καλά εδώ», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο Καρυπίδης που χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση είπε στον ποδοσφαιριστή πως όσες προτάσεις έχουν γίνει για εκείνον δεν ικανοποιούν οικονομικά την ΠΑΕ και για αυτό του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2027 (σ.σ. επιπλέον δύο χρόνια καθώς η τρέχουσα συνεργασία τους εκπνέει το 2025), με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Οι πληροφορίες μιλούν για μία συμφωνία που θα προβλέπει πάνω από διπλασιασμό των αποδοχών που ισχύουν στο υπάρχον συμβόλαιο και μάλιστα με σταδιακή αύξηση για κάθε χρόνο.

Όπως έγινε γνωστό η πλευρά της ομάδας θα συζητήσει για πιθανή αποχώρησή του Μορόν ,μόνο εάν έρθει κάποια πολύ μεγάλη πρόταση και παράλληλα πλησιάζει το deadline των μεταγραφών στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button