Ποδόσφαιρο

Ξύπνησαν… στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πήραν θέση για το κατάπτυστο πανό, μετά τη γενική κατακραυγή…

Ο ΠΑΟΚ μετά τη γενική κατακραυγή, πήρε επίσημη θέση για το κατάπτυστο -έτσι το χαρακτήρισαν- πανό που σηκώθηκε χθες στην Τούμπα και εξέφραζε στήριξη προς τους δολοφόνους του Άλκη.

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.

Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Φυσικά τα ερωτήματα παραμένουν, καθώς το συγκεκριμένο πανό πήγαινε από θύρα σε θύρα, το έβλεπε όλη η Ελλάδα και όχι μόνο, αφού το παιχνίδι ήταν διεθνές και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έγινε καμία προσπάθεια να κατέβει… Για μία ακόμη φορά, όπως και στη δολοφονία του Άλκη τα αντανακλαστικά είναι αργά και η… καταδίκη γίνεται με… σπρώξιμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button