Μπάσκετ

Ξεχνάει το Eurocup, στο μυαλό του μόνο η Καρδίτσα!

Τα συνεχόμενα παιχνίδια υποχρεώνουν τον Άρη Midea να αφήσει την Ευρώπη έξω από το μυαλό του για λίγο και να αφοσιωθεί στο Πρωτάθλημα.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με την Κλουζ ως κακή παρένθεση και να «καθαρίσει» το μυαλό του, καθώς υπάρχει ένα 20ημερο με καθοριστικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν χθες στην Ελλάδα και πήραν μερικές ανάσες, αλλά από σήμερα πατούν παρκέ για δύο προπονήσεις ενόψει της κυριακάτικης (14/01, 20.15) αναμέτρησης με την Καρδίτσα.

Κατσίβελης, Φίλλιος και Καλόγηρος έχουν τεθεί νοκ-άουτ, ενώ ένας από τους επτά ξένους του Άρη Midea πρέπει να μείνει εκτός.

Μετά το παιχνίδι με την Καρδίτσα, ο Άρης Midea πρέπει να επαναλάβει την παραπάνω διαδικασία και να στραφεί αποκλειστικά το παιχνίδι της Τετάρτης (17/01, 20.00) με την Μπουντούτσνοστ.

«Το παιχνίδι στην Καρδίτσα προέχει 100% για εμάς, μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Θα είναι τεράστια παγίδα αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το οτιδήποτε άλλο» σημείωσε ο Γιάννης Καστρίτης, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κλουζ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button