Ποδόσφαιρο

Ξεκινάει νωρίς η προετοιμασία

Προετοιμασία για ενάμιση μήνα στον Άρη το φετινό καλοκαίρι, με στόχο το ¨δέσιμο” παλιών και νέων του ρόστερ, με φόντο τον πρώτο στόχο της Ευρώπης.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα περιέγραψε το πως θα γίνει το “χτίσιμο” της νέας ομάδας το καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν την προετοιμασία να ξεκινάει στις 12 Ιουνίου.

Ο Άρης θα κάτσει για ένα δεκαήμερο στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως θα αναχωρήσει για το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ισραήλ προς τα τέλη Ιουνίου, όπου θα δώσει σίγουρα δύο φιλικά παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Μετά από αυτό το ταξίδι θα ακολουθήσει ακόμη ένα δεκαήμερο στην Ελλάδα και εν συνεχεία η ομάδα είναι πιθανό να φύγει πάλι για το εξωτερικό, με δύο χώρες να προκρίνονται αυτή τη στιγμή και την οριστική απόφαση να αναμένεται άμεσα.

Χονδρικά η προετοιμασία του Άρη θα κρατήσει παραπάνω από σαράντα μέρες, μοιρασμένη σε Θεσσαλονίκη και εξωτερικό, ώστε να υπάρχει ο χρόνος τόσο για τη δουλειά που πρέπει να γίνει στη φυσική κατάσταση, όσο και στο τακτικό κομμάτι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button