Γενικά

Ξανά στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα διανυκτερεύσει σήμερα στο «Σαν Ραφαέλε», με το περιβάλλον του να αναφέρει πως θα περάσει από προγραμματισμένο έλεγχο.

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο άλλοτε πρωθυπουργός της Ιταλίας, πρώην ιδιοκτήτης της Μίλαν και νυν της Μόντσα, θα διανυκτερεύσει σήμερα στο «Σαν Ραφαέλε», νοσοκομείο από το οποίο είχε πάρει εξιτήριο πριν από ενάμιση μήνα.

Παρόλα αυτά, η οικογένεια και το περιβάλλον του Σίλβιο Μπερλουσκόνι εμφανίζεται καθησυχαστική. «Πρόκειται για ελέγχους που είχαν ήδη προγραμματιστεί, αλλά επισπεύτηκαν τις τελευταίες μέρες», αναφέρουν.

Ο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται στη συνηθισμένη πτέρυγα νοσηλείας Q1 του νοσοκομείου «Σαν Ραφαέλε» στο Μιλάνο, από το οποίο πήρε εξιτήριο στις 19 Μαΐου μετά από 45 ημέρες νοσηλείας.

«Ήταν απολύτως αναμενόμενο», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Ταγιάνι, σε δηλώσεις του.

Η μεγαλύτερη κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μαρίνα, έφτασε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό της και μπήκε από την είσοδο «via Olgettina» που βρίσκεται στο πίσω μέρος της δομής, όπου συγκεντρώθηκαν ξανά πολλοί δημοσιογράφοι και τηλεοράσεις. Παρόλα αυτά, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button