ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ξέσπασε ο Σάουθγκεϊτ για Μαγκουάιρ: “Είμαι έξαλλος, του συμπεριφέρονταν γελοία για καιρό” (video)

Ο κόσμος γιούχαρε τον Άγγλο διεθνή κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα στο φιλικό με τη Σκωτία, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τοποθετείται μετά το φινάλε του αγώνα και να υψώνει ασπίδα προστασίας.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει δεχθεί έντονη κριτική τόσο από τα Μέσα, όσο κι από τον κόσμο της Αγγλίας – κι όχι μόνο -, αλλά και τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θυμίζουμε μάλιστα, ότι ο Τεν Χαχ τον καθαίρεσε από αρχηγό των κόκκινων διαβόλων, δίνοντας το περιβραχιόνιο στον Μπρούνο Φερνάντες.

Στο βρετανικό ντέρμπι της Τρίτης (12/9) η Αγγλία επικράτησε της Σκωτίας 3-1, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 67′ με αυτογκόλ του Μαγκουάιρ, ο οποίος ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος.

“Από τους οπαδούς της Σκωτίας το καταλαβαίνω. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Είναι συνέπεια της γελοίας μεταχείρισής του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι ένα αστείο. Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας παίκτης θα λάβει τέτοια μεταχείριση, όχι μόνο από Σκωτσέζους οπαδούς, αλλά από σχολιαστές, ειδήμονες, οτιδήποτε άλλο. Έχουν δημιουργήσει κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ. Ήταν για εμάς ένα σταθερό μέλος της πιο επιτυχημένης ομάδας της Αγγλίας για δεκαετίες.

Αποτελεί βασικό κομμάτι αυτής της ομάδας. Έχω μιλήσει για τη σημασία των ποδοσφαιριστών κι ο Μαγκουάιρ είναι καθοριστικός. Κάθε φορά που βγαίνει στο γήπεδο, η αντοχή που δείχνει είναι απίστευτη. Είναι κορυφαίος παίκτης. Είμαστε όλοι μαζί του, το νιώθω πολύ έντονα.

Είναι καλός, είναι υπέροχος. Έπαιξε μεγάλο μέρος αυτής της νίκης. Μίλησε με τα μέσα ενημέρωσης καθώς είναι ένα τέτοιο παιδί. Μπαίνει μπροστά, όπως κάνει πάντα”.

https://x.com/SkySportsNews/status/1701840238350417990?s=20

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button