ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Νόιερ – οδηγός Ταξί: Ο Ματέους δίνει 1000 ευρώ για τη φανέλα!

Ο Λόταρ Ματέους πέτυχε το… γκολ του μήνα, αφού έδωσε 1000 ευρώ στον ταξιτζή και η φανέλα του Νόιερ θα τεθεί σε δημοπρασία.

Αίσθηση προκάλεσε το θέμα με τον ταξιτζή που βρήκε το πορτοφόλι του Νόιερ, έκανε 120χλμ για να τ’ επιστρέψει και πήρε… μια φανέλα! Ο Τούρκος ταξιτζής είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά του Γερμανού γκολκίπερ της Μπάγερν και η ιστορία του προκάλεσε μικρό κύμα αντιδράσεων στη Γερμανία. Ο επικεφαλής του Μουσείου Ποοδοσφαίρου της Δρέσδης πρόσφερε 200 ευρώ για τη φανέλα, αλλά ο Χαζίζ Σ. αρνήθηκε ευγενικά, αφού δεν ήθελε να κάνει ακόμα ένα ταξίδι.

Ο Λόταρ Ματέους το πήρε πάνω του, έδωσε 1000 ευρώ στον ταξιτζή, θέλοντας έτσι να τον βοηθήσει και οικονομικά, ενώ η φανέλα που φέρει την υπογραφή του Μάνουελ Νόιερ θα τεθεί σε δημοπρασία για καλό σκοπό. Ειδικότερα, τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα «A heart for children». Ο Ματέους απάντησε με χιούμορ λέγοντας: «Ξέρω από τη δική μου εμπειρία πώς είναι να χάνεις το πορτοφόλι σου. Μπλοκάρεις κάρτες, παίρνεις νέες, κάνεις αίτηση για ταυτότητα… Βρίσκω την κίνηση του Χαζίρ εξαιρετική». Ο Τούρκος ταξιτζής αποθέωσε τον Λόταρ και θα βγάλει τα παιδιά του για παγωτό!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button