ΔιεθνήΜπάσκετ

Ντόρσεϊ: Παίκτης της Φενέρ για τα επόμενα 2,5 χρόνια

Η Φενέρμπαχτσε πρόλαβε τη διορία των μεταγραφών στη EuroLeague και ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι και επίσημα παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και ο διεθνής με την Ελλάδα γκαρντ επιστρέφει στη EuroLeague για να συνεργαστεί ξανά με τον Δημήτρη Ιτούδη, μετά το EuroBasket 2023.

Η Φενέρ θα είναι η τρίτη ομάδα του Ντόρσεϊ στη EuroLeague, μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025.

Ο Ντόρσεϊ ξεκίνησε τη σεζόν στους Ντάλας Μάβερικς, ωστόσο στάλθηκε στην G-League και τη θυγατρική τους ομάδα, τους Τέξας Λέτζεντς. Όταν οι Μάβερικς τον άφησαν ελεύθερο, ο Ντόρσεϊ δέχτηκε προτάσεις από ομάδες της EuroLeague, ανάμεσά τους και από τη Φενέρ, ωστόσο αποφάσισε να μείνει στις ΗΠΑ.

Με τους Λέτζεντς να του δίνουν νέα συμφωνία, αποκλειστικά για τη G-League. Όταν ο Ντόρσεϊ έμεινε ξανά ελεύθερος, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button