Ποδόσφαιρο

Ντρέντε: Από τα μεγαλεία της Ρεάλ, στην πτώχευση!

Ο Ρόιστον Ντρέντε έχοντας παίξει στο παρελθόν στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχοντας βρεθεί και στην μαγική Premier League για χάρη της Έβερτον, ανακοίνωσε πως πτώχευσε χάνοντας όλη την περιουσία του!

Στην ηλικία των 20 ετών είχε βρεθεί στους «μερένγκες» και… όργωνε την αριστερή πλευρά και μάλιστα είχε κοστίσει 11 εκατομμύρια λίρες στην «βασίλισσα» για να γίνει κομμάτι της ομάδας.

Πέρασε με δανεισμούς από τις Έρκουλες και Έβερτον, ωστόσο, η νοοτροπία του ήταν αυτή που καταδίκασε την ποδοσφαιρική του καριέρα και δεν τον βοήθησε καθόλου στην πορεία του στα γήπεδα. Και ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως ειδικά στα «ζαχαρωτά» πολλές φορές αδιαφορούσε για τις οδηγίες του Μόγιες και τον αντιμετώπιζε πολύ λανθασμένα…

Πέρασε και από τη Ρωσία για την FC Spartak Vladikavkaz, επέστρεψε στην Αγγλία για να παίξει σε Ρέντινγκ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έφυγε και για την Τουρκία όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Καϊσερισπόρ, ενώ έπαιξε ποδόσφαιρο και στο Άμπου Ντάμπι με την Baniyas Club.

Στα 29 του αποφάσισε ότι κουράστηκε με τη μπάλα και δεν αγαπούσε πια το άθλημα, κάνοντας… στροφή στις τέχνες για να μπει στη μουσική βιομηχανία και ν’ ασχοληθεί επαγγελματικά με το ραπ. Το ένα λάθος βήμα έφερνε το άλλο και πλέον στην ηλικία των 33 ετών, ο Ρόιστον Ντρέντε έχοντας χάσει την περιουσία των 3,5 εκατομμυρίων που είχε, πτώχευσε, όπως απεφάνθη το δικαστήριο της Μπρέντα.

Τώρα διαμένει στην πατρίδα του όπου βρίσκεται στην Kozakken Boys, στην τρίτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button