Ποδόσφαιρο

Ντουγκαρί: «Με όλη μου την καρδιά ελπίζω ο Μπαπέ να φύγει από την Παρί»

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί δεν θέλει να βλέπει άλλο τον Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν και δεν το κρύβει…

Μπήκε το 2024 κάτι που σημαίνει ότι ο Μπαπέ είναι πια ελεύθερος να συζητήσει με άλλες ομάδες για το μέλλον του καθώς το συμβόλαιό του με την Παρί ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Εννοείται πως οι Παριζιάνοι θέλουν να κρατήσουν τον σούπερ σταρ τους, ωστόσο κάθε προσέγγιση προς την πλευρά του ως τώρα έχει… πέσει στο κενό.

Και ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998 δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για το… σίριαλ δηλώνοντας ότι ελπίζει τελικά ο Μπαπέ να φύγει από την Παρί.

«Έχω την εντύπωση ότι κάθε έξι μήνες η κατάσταση είναι: Μένει ή φεύγει. Αυτό με ενοχλεί. Είμαι κουρασμένος από αυτό. Θέλω ο Μπαπέ να ξεκινήσει ένα σχέδιο συλλόγου και να σταματήσει να είναι σε ένα πιο προσωπικό έργο. Βαρέθηκα να ακούω φλυαρίες για το μελλοντικό του κλαμπ κάθε έξι μήνες. Έχω βαρεθεί. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με ενδιαφέρει πια», είπε ο Ντουγκαρί μιλώντας στο «RMC» και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να φύγει, με όλη μου την καρδιά. Νομίζω ότι είναι στάσιμος. Διαπιστώνω ότι στις μονομαχίες του είναι όλο και πιο προβλέψιμος, του λείπει δύναμη, χαρακτήρας στον αγώνα. Διαπιστώνω ότι εξαφανίζεται πολύ συχνά από ορισμένες μάχες.. Με τη στάση, με τα χέρια σηκωμένα όλο και περισσότερο, είναι κάτι αρκετά αρνητικό που στέλνει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button