ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ντοναρούμα: «Για αυτή τη φανέλα, μπορείς να παίξεις ακόμα και χωρίς δάχτυλο!»

Ο τερματοφύλακας της Ιταλίας, εξέφρασε τη συγκίνησή του μετά την ανάδειξή του ως αρχηγός στη νίκη επί της Ουγγαρίας (2-1).

Η Ιταλία βρήκε λίγο χρώμα στο τέλος της διεθνούς χρονιάς. Αποκλεισμένη από το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχοντας υποστεί μια βαριά ήττα από την Εθνική Ιταλίας στον τελικό του Finalissima (3-0), βρήκε δύο θετικά αποτελέσματα στο Nations League: μια ισοπαλία εναντίον της Γερμανίας (1-1) και μια νίκη κόντρα στην Ουγγαρία (2-1) στην Τσεζένα.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ξεκίνησε στο τέρμα παρά τον ελαφρύ τραυματισμό στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού που είχε υποστεί κόντρα στη Γερμανία λίγες μέρες νωρίτερα. Φόρεσε μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού για δεύτερη φορά στην καριέρα του και εξέφρασε την συγκίνησή του.

«Ο τραυματισμός μου στο δάχτυλο; Για αυτή τη φανέλα, μπορείς να παίξεις ακόμα και χωρίς δάχτυλο!», είπε. Πρέπει να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο που με βοήθησε γιατί πριν από δύο μέρες ήταν αδιανόητο να παίξω. Ήταν απερίγραπτη συγκίνηση να φοράω το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δεν υπάρχουν λόγια», εκμυστηρεύτηκε ο κίπερ της Παρί.

Χάρη σε αυτό το καλό ξεκίνημα, η Ιταλία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της στο League of Nations. Πρέπει ακόμα να παίξει δύο αναμετρήσεις στην Αγγλία το Σάββατο και μετά στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα. Ο Ντοναρούμα θα μπορούσε να φορέσει ξανά το περιβραχιόνιο, ανάλογα με το αν είναι παρόντες οι Κιελίνι και Φλορέντσι.

Το είχε φορέσει ήδη τον περασμένο Οκτώβριο στον αγώνα με το Βέλγιο για την τρίτη θέση στο League of Nations.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button