Βασικά ΘέματαΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Ντονάτι: “Ο Άρης αξίζει να είναι στην κορυφή

O Μάσιμο Ντονάτι έβγαλε πικρία για τον τρόπο που αντιμετώπισε η διαιτησία την Καλλιθέα στα τελευταία παιχνίδια και μίλησε για την ποιότητα των παικτών του Άρη, που μπορεί να μείνει στην κορυφή.

Αν και του… ζήτησαν να μην μιλήσει για αυτό -από την ομάδα όπως σημείωσε- ο Ιταλός αναφέρθηκε σε κάποιες φάσεις και με επίκεντρο την αποβολή όσον αφορά την εξέλιξη του ματς.

“Πριν δύο εβδομάδες χάσαμε παίζοντας 70 λεπτά με δέκα παίκτες. Σήμερα για 60 λεπτά… Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για την απόδοσή μας, ειδικά για τον τρόπο που αμυνθήκαμε. Το πνεύμα των παικτών μου ήταν πολύ καλό, δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Το κλαμπ μου ζήτησε να μην μιλήσω για τους διαιτητές. Οπότε δεν θέλω να το κάνω… Απλά αν θέλετε, ρίξτε μία ματιά στο πέναλτι που δίνεται στον αντίπαλο και μετά ακυρώνεται για χέρι, τη στιγμή που εμείς δεν έχουμε πάρει πόσα πέναλτι. Δεν θα μιλήσουμε για τη δεύτερη κίτρινη στον Πασαλίδη, γιατί… ό,τι έγινε έγινε. Πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και να παίξουμε με έντεκα παίκτες. Όταν παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα, έχουμε καλή απόδοση και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο”.

Ο προπονητής της Καλλιθέας αναφέρθηκε και στον Άρη, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητά του αλλά δίνοντας και συγχαρητήρια για την πορεία του. “Ο Άρης έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Είναι πολύ καλή ομάδα και αξίζει να είναι στην κορυφή”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Καλλιθέα δυσκολεύτηκε από την κόκκινη του Πασαλίδη, δεν κατάφερε όμως να παρουσιάσει νωρίτερα την γνωστή καλή της εικόνας… “Κάθε παιχνίδι δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό για να εκπλήξουμε τον αντίπαλο. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να επιτεθούμε και να αμυνθούμε με διαφορετικό τρόπο. Εάν όμως έχεις λίγο διάστημα για να το κάνεις αυτό, λόγω της αποβολής, είναι αρκετά δύσκολο. Στο τέλος της ημέρας χάνουμε με 2-0 από ένα κόρνερ και από ένα δικό μας λάθος στην άμυνα. Ο τρόπους που αμυνθήκαμε για 60 λεπτά δεν ήταν σωστός. Συγχαρητήρια και στους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή. Δεν ήθελα να βγάλω τον Ματίγια αλλά είχε κάρτα”, σχολίασε ο 43χρονος προπονητής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button